INTEX Metal Frame Базен 3.66m x 76cm без филтер пумпа (28210)

7.699,00 ден

15 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактристики на производот:

INTEX Metal Frame Базен 3.66m x 76cm без филтер пумпа (28210)

  • Димензии: 3.66 m x 76 cm
  • Без филтер пумпа
  • Метална конструкција
  • Максимално: 6 лица

 

Слични Производи

Последно Прегледано