GARDENA Хидрофор 800W 3700/4 + 1 година гаранција

16.199,00 ден

19 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

GARDENA Хидрофор 800W 3700/4 + 1 година гаранција

  • Моќност: 800 W
  • Максимален проток: 3700 l/h
  • Максимлен притисок: 4.1 bar
  • Максимална висина: 41 m
  • Максимална длабочина: 7 m
  • Максимална температура на водата: 35 °C
  • Капацитет на резервоар: 19 l
  • Производител: Gardena
  • Земја на потекло: Германија

Хидрофорот GARDENA 3700/4 нуди решение со високи перформанси за автоматско снабдување со вода во вашиот дом или градина. Лесен за инсталација во куќата како составен дел од вашиот систем за водоснабдување. Стационарна електрична пумпа дистрибуира вода од резервоари за дождовница, бунари или цистерни до таму каде што е потребно низ куќата. Со куќиште од леано железо и моќен мотор од 800 W, оваа високо ефикасна пумпа е направена за да трае и е лесна за одржување. . Со проток на вода до 3600 литри на час и работен притисок од 4,1 бари, тој е доволно моќен за повеќе намени  со почетна сила на влечење до 7 метри. Благодарение на куќиштето од леано железо, работи со ниска бучава. Хидрофорот  GARDENA 3700/4 е дизајниран за лесна инсталација, е компактен и издржлив. Резервоарот од 19 литри, направен од висококвалитетна дијафрагма EPDM, е издржлив, долготраен и обезбедува кратки фази на работа на пумпата. Електричната пумпа работи ефикасно и безбедно со вграден автоматски безбедносен прекинувач што ја запира работата во случај на прегревање на моторот. Дополнителенот отвор за полнење обезбедува брза и лесна инсталација. Вградениот манометар ви овозможува да ја следите работата на пумпата, а исто така има и едноставен прекинувач за вклучување / исклучување. Пред првиот мраз, едноставно исцедете ја пумпата со приклучок за одвод. Куќиштето на пумпата е совршено за сите видови фиксни инсталации и овозможува работа со низок шум. Солената вода, агресивни или високо запалливи материи не смеат да се испумпуваат

Слични Производи

Последно Прегледано