GARDENA Дигитален тајмер за вода

3.999,00 ден

12 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

  • Батерија : 9V
  • Притисок: 0.5 – 12 bar
  • Спојки: 26.5mm (3/4) 33.3 mm (G1
  • Времетраење на наводнување: 1 sec – 99 min
  • Фреквенција на наводнување : 4/6/8/12/24/48/72 h
  • Производител Gardena
  • Земја на потекло Германија

Со Flex компјутерот за вода GARDENA, наводнувањето на вашата градина може да биде флексибилно и лесно автоматски контролирано . Компјутерот се напојува со батерија, се поврзува дирекно на чешмата и се избира посакуваната програма за наводнување. Едноставно читливиот LCD дисплеј ги прикажува сите поставки и параметри.

Слични Производи

Последно Прегледано