ELDOM Проточен бојлер за во бања 6kW EM031 + 2 години гаранција

5.999,00 ден

19 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

ELDOM Проточен бојлер за во бања 6kW EM 031 + 2 години гаранција

  • Јачина: 6kW
  • Работи на монофазна струја
  • 2 греачи: (3.5 kw; 2.5 kw)
  • Потребен притисок минимум: 1 бар
  • Осигурувач: 25А
  • Кабел: 3 x 2.5 mm
  • 2 години гаранција

Слични Производи

Последно Прегледано