AGRINA Потопна пумпа (ракета) MD 950W + 3 години гаранција

10.000,00 ден

17 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

AGRINA Потопна пумпа (ракета) MD 950W + 3 години гаранција

  • Моќ: 950 W
  • Максимална висина:  54 m
  • Максимална длабочина:  55 m
  • Притисок: 5.4 bar
  • Максимален проток: 6000 l/h
  • Тежина: 16 kg
  • Производител: Агрина
  • Земја на потекло: Кина
  • 1 година гаранција

Слични Производи

Последно Прегледано