AGRINA Компресор клипен 1.5kW 50L + 3 години гаранција

10.999,00 ден

14 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

AGRINA Компресор клипен 1.5kW 50L + 3 години гаранција

 • Моќност: 1.5 kW (2 hp)
 • Запремнина: 50 l
 • Напон: 220V- Монофазен
 • Проток на воздух: 198 l/min
 • Притисок: 8 bar
 • Тежина: 26,5 kg
 • Опрема: пиштол за пумпање со пресостат, спирално црево и пиштол за дување
 • Производител: Агрина
 • Земја на потекло: Кина
 • 3 години гаранција

Компресор Аgrina со запремнина од 50 литри и 47х1 mm големина на цилиндар. Наоѓа примена во работилници, кај занаетчии, може да се употребува за фарбање и во пневматски работилници. Опремен е со пиштол за пумпање со барометар, спирално црево и пиштол за дување

 

Слични Производи

Последно Прегледано