AGRINA Компресор 2.2kW 240L + 3 години гаранција

41.499,00 ден

12 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

AGRINA Компресор 2.2kW 240L + 3 години гаранција

  • Моќност на мотор: 2.2 kW
  • Напон: 230 V – Монофазен
  • Проток на воздух: 250 l/min
  • Притисок: 8 bar
  • Производител: Агрина
  • Земја на потекло: Кина
  • 3 години гаранција

Компресор со голем капацитет наменет за домашна и индустриска употреба. Располага со моќен мотор поврзан со двоклипна компресорска глава преку ремен

 

Слични Производи

Последно Прегледано