AGRINA Хидрофор 1300W + 3 години гаранција

14.199,00 ден

14 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

AGRINA Хидрофор 1300W + 3 години гаранција

 • Моќност: 1300 W
 • Максимална висина: 55 m
 • Максимална длабочина: 8 m
 • Капацитет на боца: 20 L
 • Притисок:1.50- 3 bar
 • Максимален проток: 5400 l/h
 • Тежина: 16 kg
 • Производител: Агрина
 • Земја на потекло: Кина
 • 3 години гаранциа

Хидрофор со повеќестепена пумпа со 5 перки наменет за снабдување на домаќинствата со вода

 

 

Слични Производи

Последно Прегледано