AGRINA Хидрофор 1100W + 3 години гаранција

10.899,00 ден

16 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

AGRINA Хидрофор 1100W + 3 години гаранција

 • Моќност: 1100 W
 • Максимална висина: 42 m
 • Максимална длабочина: 8 m
 • Капацитет на боца: 20 L
 • Притисок:1.50- 3 bar
 • Максимален проток: 3600 l/h
 • Тежина: 15 kg
 • Производител: Агрина
 • Земја на потекло: Кина
 • 3 години гаранција

Системско решение за спроведување/извлекување на вода од бушотини, бунари или површински извори (акумулации) кон места каде што има потреба од појак притисок на извечениот флуид. Се користи во домот, градината, викендичката

Слични Производи

Последно Прегледано