AGRINA Електрична косилка AG 3512 + 3 години гаранција

3.699,00 ден

18 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

AGRINA Електрична косилка AG 3512 + 3 години гаранција

 • Moќност: 1200 W
 • Напон: 230-240V, 50Hz – монофазна
 • Број на вртежи: 3500 r/min
 • Работна ширина: 320 mm
 • 3 нивоа на косење (25-40-55mm)
 • Волумен на корпа: 30 l
 • Производител: Агрина
 • Земја на потекло: Кина
 • Eлектрична косачка за трева Agrina со 32 cm нож, идална за одржување на вашиот двор
 • 3 години гаранција

Слични Производи

Последно Прегледано