AGRINA Електрична косилка AG 1500 + 3 години гаранција

5.599,00 ден

Нема на залиха

Нема на залиха

20 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

AGRINA Електрична косилка AG 1500 + 3 години гаранција

  • Моќност на моторот: 1500 W
  • Број на вртежи: 3500 rpm
  • Напон: 230-240 V, 50 Hz- Монофазен
  • Ширина на косење: 36 cm
  • Висина на косење: 3 степени ( 20/35/50) mm
  • Капацитет на колектор: 40 l
  • Производител: Агрина
  • Земја на потекло: Кина
  • 1 година гаранција

Слични Производи

Последно Прегледано