AGRINA Електрична косилка AG 1400 + 3 години гаранција

4.599,00 ден

14 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

AGRINA Електрична косилка AG 1400 + 3 години гаранција

 • Моќност на моторот: 1400 W
 • Број на вртежи: 3500 rpm
 • Напон: 230-240 V, 50 Hz- Монофазен
 • Ширина на косење: 32 cm
 • Висина на косење: 3 степени ( 25/40/55) mm
 • Капацитет на колектор: 35 l
 • Производител: Агрина
 • Земја на потекло: Кина
 • Електрична косачка за трева со тивок индукциски мотор без четкици со три степени на висина на косење на тревата
 • 1 година гаранција

 

Слични Производи

Последно Прегледано