AGRINA Бензински повеќенаменски тример YG520 2.2 kW + 3 години гаранција

4.599,00 ден10.999,00 ден

14 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

 • AGRINA Бензински повеќенаменски тример YG520 2.2 kW
 • Моќност: 2,2 kw
 • Мотор: 56,6 cm3
 • Вртежи во минута: 8500 rpm
 • Тежина: 8,5 kg
 • Опција: Едноделен/дводелен
 • Ширина на косење на нож: 25,5 cm
 • Ширина на косење на трими глава: 44 cm
 • Должина на телескопска пила: 210 cm (мач 19,5 заби)
 • Должина на додаток за жива ограда: 230 cm (нож 430 mm)

Карактеристики на производот:

 • AGRINA Фреза додаток за повеќенаменски тример YG520
 • Работна зафатнина: 25 cm
 • Производител: Агрина ЛТД – Кина

 

Слични Производи

Последно Прегледано