AGRINA Бензинска самоодна косилка 46S + 3 години гаранција

18.499,00 ден

15 Луѓе го гледаат овој производ!
  • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

AGRINA Бензинска самоодна косилка 46S + 3 години гаранција

  • Погон: Самоодна
  • Волумен на корпа: 60 l
  • Моќност: 2600 W
  • Ширина на косење: 46 cm
  • Висина на косење: 25-75 mm
  • Тежина: 33,8 kg
  • Производител: Агрина
  • Земја на потекло: Кина
  • 1 година гаранција

Слични Производи

Последно Прегледано