AGRINA Бензинска косилка за трева 46p 2.6 kW + 3 години гаранција

16.899,00 ден

16 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

 • Моќ:  2.6 Kw
 • Обртаи:  2800 rpm
 • Волумен на колектор:  60 l
 • Висина на косење:  25-75 mm
 • Ширина на косење: 46 cm
 • Тежина: 30kg
 • Погон:на туркање
 • Производител Агрина
 • Земја на потекло Кина
 • 3 години гаранција

Слични Производи

Последно Прегледано