Сега сме достапни и на VIBER

1. Имаш прашање за некој производ?
2. Сакаш да ги дознаеш неговите димензии?
3. Те интересира дали го имаме на залиха?
4. Не знаеш како да го нарачаш?

Пиши ни на VIBER на +389 75 455 671 и ВЕДНАШ ќе ти одговориме