Некатегоризирано

Општи одредби

Општи одредби

Ве молиме прочитајте ги нашите Услови на употреба (кои ги вклучуваат Условите за користење и Условите за продавање) и Политиката за заштита на лични податоци. Најбараните информации се прикажани во продолжение.

Вашите информации

Што ќе направите со мојата е-mail адреса?

Многу сериозно ги сфаќаме вашите лични информации – нашиот фокус е да ја користиме Вашата е-mail адреса за да ве информираме за нашите одлични зделки секој ден. Нашата Политика за заштита на лични податоци го содржи целиот преглед, Ве молиме погледнете го.

Што ќе направите со мојата платежна картичка и информациите за плаќање?

Овие информации се пренесуваат преку Secure Socket Layer конекција и се целосно шифрирани. Платинаврата нема пристап до Вашите информации за плаќањето односно податоците кои ги внесувате при купувањето се процесираат преку процесинг системот на Халк Банка ePay.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *