ISKRA X-CROSS GARDEN Батериски комбиниран градинарски алат во модел по избор + 2 години гаранција

2.499,00 ден17.999,00 ден

13 Луѓе го гледаат овој производ!
 • Достава до адреса | 1-4 дена

Доставата се пресметува на следниот чекор (во Кошничка).

Опис на производот

Карактеристики на производот:

Iskra X-CROSS GARDEN Батериски комбиниран градинарски алат во модел по избор + 2 години гаранција

АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА И ПОЛНАЧ

1.Косилка за трева IX-LM36

• Напон: 36V
• Електричен мотор без четки
• Брзина на мирување: 3700 вртежи во минута
• Максимална ширина на сечењето: 370 mm
• Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm
• 5 позиции за прилагодување на висината (централно)
• Волумен на корпа за трева: 35L
• Време на траење: 35-40 мин
• Димензии на пакувањето (во мм): 750  x 450 x 400

2.Тример за трева IX-GT36

 

 • Напон: 36V
 • Електричен мотор без четки
 • Брзина на мирување: 7500 вртежи во минута
 • Макс. дијаметар на навој: Ø 1,6 мм
 • Дијаметар на косење: Ø 300 mm
 • Рачка од гума
 • Време на траење: 30-35 мин
 • Димензии на пакетот (во мм): 900  x 205  x 150

3.Тример за трева IX-MT36

 •  Напон: 36V
 •  Електричен мотор без четки
 •  Брзина на мирување: 7500 вртежи во минута
 •  Продолжена навојна глава
 •  Макс. дијаметар на навој: Ø 1,6 мм
 •  Дијаметар за сечење: Ø 300 mm
 •  Продолжено со метално сечило
 •  Дијаметар на сечилото: 5 255 mm
 •  Рачка од гума
 •  Време на траење: 30-35 мин
 •  Димензии на пакувањето (во мм): 1020  x 345  x 205

4.Повеќенаменски сет IX-MT36A

 • Напон: 36V
 • Електричен мотор без четки
 • Брзина во празно: 7500 вртежи во минута
 • Време на траење: 30-35 мин
 • Додатоци:
 • Продолжеток глава со конец
 • Дијаметар за сечење: Ø 300 mm
 • Продолжеток глава со метално сечило
 •  Дијаметар на сечилото: 5 255 mm
 •  Продолжеток – пила за гранки
 •  Дебелина на членот на ланецот: 1,3 мм (0,050 “)
 •  Чекор наланец: 9.525 mm (3/8 “)
 •  Должина на мечот: 203 мм (8 “)
 • Продолжеток – ножица за жива ограда
 •  Должина на сечење: 400 мм

5.Батериска пила со ланец IX-EC36

 • Напон: 36V
 • Електричен мотор без четки
 • Брзина во празно: 11.500 вртежи во минута
 • Должина на мечот: 406 mm (16 ”)
 • Брзина на ланец: 21m / s
 • Чекор на ланец: 9.525 mm (3/8)
 • Дебелина на членот на ланецот: 1,3 мм (0,050 ”)
 • Капацитет на резервоарот за масло: 75 ml
 • Двојно безбедносно сопирање
 • Автоматско подмачкување на ланецот
 • Време на траење: 30-35 мин

6.Ножица за жива ограда IX-HT36

 • Напон: 36V
 • Електричен мотор без четки
 • Брзина на мирување: 3300 вртежи во минута
 • Должина на сечење: 508 мм
 • Дијаметар за сечење: Ø 16 mm
 • Рачка од гума
 • Време на траење: 20-30 мин
 • Димензии на пакувањето (во мм): 1100  x 255  x 205

7.Дувалка за лисја IX-LB36

 • Напон: 36V
 • Електричен мотор без четки
 • Брзина на мирување: 14,000 вртежи во минута
 • Проток на воздух: 280 m3 / h
 • Брзина на дување: 234 км на час
 • Рачка од гума
 • Време на траење: 25-30 мин
 • Димензии на пакетот (во мм): 325  x 188  x 302

8.Батерија Li-ON SF8M12508

 • Напон: 36V
 • Капацитет: 4,0 Ах
 • Трифазен приказ на статусот на полнење
 • Компатибилен со сите алатки за градинарски градини Искра X-Cross
 • Време на полнење: 2,5 ч
 • Полначот е исто така достапен одделно
 • Оваа батерија е компатибилна со полначот:
 • Искра X-Cross Garden 36V SF8M203-01
 • Димензии на пакувањето (во мм): 95 x 85  x 150

9.Брз полнач за батерија Li-ON SF8M203-01

 • Напон: 100-240V ~ 50 / 60Hz
 • Индикатор за полнење
 • Време на полнење: 2,5 ч
 • Литиум-јонските батерии се достапни одделно
 • Овој полнач е компатибилен со батеријата:
 • Искра X-Cross Garden 36V SF8M12508
 • Димензии на пакетот (во мм): 145  x 90 x 205

 

 

 

 

 

 

Слични Производи

Последно Прегледано