Мени
Прикажи 9 24 36 45
-33%
Затвори

Shake ‘n Take Блендер за здрави пијалоци

1,500 ден 999 ден
Додади во кошничка
-18%
Затвори

NUTRI MIX CSS-5412D COLOSSUS + 1 година гаранција

3,800 ден 3,099 ден
Додади во кошничка
-22%
Затвори

SENCOR Блендер SNB 4300WH + 2 години гаранција

5,000 ден 3,899 ден

Блендер SNB 4300WH SENCOR

 • Бесплатна достава
 • 2 години гаранција

Детални карактеристики можете да најдете во делот ОПИС.

Додади во кошничка
-33%
Затвори

SENCOR Цедалка за цитруси SCJ 1051GR + 2 години гаранција

1,500 ден 999 ден

Цедалка за цитруси SCJ 1051GR SENCOR

 • Бесплатна достава
 • 2 години гаранција

Детални карактеристики можете да најдете во делот ОПИС.

Додади во кошничка
-17%
Затвори

Iskra HB 01 СЕТ Рачен стапен блендер + 2 години гаранција

2,300 ден 1,899 ден

Рачен блендер Iskra HB01 (200W)

 • Бесплатна достава

Детални карактеристики можете да најдете во делот ОПИС.

Додади во кошничка
-22%
Затвори

ISKRA HB-08 Рачен блендер + 2 години гаранција

2,300 ден 1,799 ден

Рачен блендер Iskra HB01 (200W)

 • Бесплатна достава

Детални карактеристики можете да најдете во делот ОПИС.

Додади во кошничка
-20%
Затвори

ISKRA HB-01S Рачен блендер + 2 години гаранција

2,000 ден 1,599 ден

Рачен блендер Iskra HB01 (200W)

 • Бесплатна достава

Детални карактеристики можете да најдете во делот ОПИС.

Додади во кошничка
-25%
Затвори

Iskra SW-218 GR/SW-218 LI рачен стапен блендер со боја по избор + 2 години гаранција

1,200 ден 899 ден

Рачен блендер Iskra HB01 (200W)

 • Бесплатна достава

Детални карактеристики можете да најдете во делот ОПИС.

Изберете опции
-22%
Затвори

ISKRA HB-02S Рачен блендер + 2 години гаранција

1,800 ден 1,399 ден

Рачен блендер Iskra HB01 (200W)

 • Бесплатна достава

Детални карактеристики можете да најдете во делот ОПИС.

Додади во кошничка
-22%
Затвори

ISKRA SW-288 Рачен стапен блендер + 2 години гаранција

1,800 ден 1,399 ден

Рачен блендер Iskra HB01 (200W)

 • Бесплатна достава

Детални карактеристики можете да најдете во делот ОПИС.

Додади во кошничка
-13%
Затвори

Блендер ELECTROLUX ESB2500+ 2 години гаранција

3,200 ден 2,799 ден
Додади во кошничка
-18%
Затвори

Блендер ELECTROLUX ESB2350+ 2 години гаранција

4,000 ден 3,299 ден
Додади во кошничка
-11%
Затвори

Блендер мултифункционален ELECTROLUX ESTM6500 + 2 години гаранција

4,500 ден 3,999 ден
Додади во кошничка
-17%
Затвори

Блендер мултифункционален ELECTROLUX ESTM3300 + 2 години гаранција

3,000 ден 2,499 ден
Додади во кошничка
-39%
Затвори

Блендер JUICE

1,300 ден 799 ден
Додади во кошничка
-18%
Затвори

NUTRI PRO MIX CSS-5413 COLOSSUS + 1 година гаранција

5,700 ден 4,699 ден
Додади во кошничка
-30%
Затвори

COLOSSUS CSS-5435 Електрична цитрусна цедалка + 1 година гаранција

2,000 ден 1,399 ден

Цедалка за цитруси SCJ 1051GR SENCOR

 • Бесплатна достава
 • 2 години гаранција

Детални карактеристики можете да најдете во делот ОПИС.

Додади во кошничка
-28%
Затвори

COLOSSUS CSS-5429A Блендер + 1 година гаранција

2,500 ден 1,799 ден
Додади во кошничка
-18%
Затвори

BOSCH Рачен блендер MSM 6B700 + 2 години гаранција

3,800 ден 3,099 ден
Додади во кошничка
-20%
Затвори

VIVAX Блендер BL-600G + 1 година гаранција

2,500 ден 1,999 ден
Додади во кошничка
-36%
Затвори

SENCOR Блендер 500W SBL 2217TQ + 2 години гаранција

3,300 ден 2,099 ден
Додади во кошничка
-33%
Затвори

LAICA BC 1009 блендер + 1 година гаранција

6,000 ден 3,999 ден
Додади во кошничка
-33%
Затвори

SENCOR Блендер SBL 4371 + 2 години гаранција

4,500 ден 2,999 ден

Блендер SBL 4371 SENCOR

 • Бесплатна достава
 • 2 години гаранција

Детални карактеристики можете да најдете во делот ОПИС.

Додади во кошничка
-29%
Затвори

SENCOR Блендер SBL 4370 + 2 години гаранција

3,800 ден 2,690 ден

Блендер SBL 4370 SENCOR

 • Бесплатна достава
 • 2 години гаранција

Детални карактеристики можете да најдете во делот ОПИС.

Додади во кошничка
-40%
Затвори

SENCOR Блендер 300W SBL 2207TQ + 2 години гаранција

3,000 ден 1,799 ден
Додади во кошничка
-40%
Затвори

SENCOR Блендер SBL 2208RS + 2 години гаранција

3,000 ден 1,799 ден

Блендер SBL 2208RS SENCOR

 • Бесплатна достава
 • 2 години гаранција

Детални карактеристики можете да најдете во делот ОПИС.

Додади во кошничка
-23%
Затвори

SENCOR Блендер SNB 4302SS + 2 години гаранција

5,300 ден 4,070 ден

Блендер SNB 4302SS SENCOR

 • Бесплатна достава
 • 2 години гаранција

Детални карактеристики можете да најдете во делот ОПИС.

Додади во кошничка
-22%
Затвори

SENCOR Блендер SNB 4303BK + 2 години гаранција

5,000 ден 3,899 ден
Додади во кошничка
-22%
Затвори

SENCOR Блендер SNB 4301RD + 2 години гаранција

5,000 ден 3,899 ден

Блендер SNB 4301RD SENCOR

 • Бесплатна достава
 • 2 години гаранција

Детални карактеристики можете да најдете во делот ОПИС.

Додади во кошничка
-26%
Затвори

SENCOR Блендер SBL 3272RD + 2 години гаранција

3,500 ден 2,580 ден

Блендер SBL 3272RD SENCOR

 • Бесплатна достава
 • 2 години гаранција

Детални карактеристики можете да најдете во делот ОПИС.

Додади во кошничка
-28%
Затвори

SENCOR Блендер SBL 3207GG + 2 години гаранција

3,000 ден 2,149 ден

Блендер SBL 3207GG SENCOR

 • Бесплатна достава
 • 2 години гаранција

Детални карактеристики можете да најдете во делот ОПИС.

Додади во кошничка
-43%
Затвори

VIVAX Цедилка за агруми CJ-4012 + 1 година гаранција

1,400 ден 799 ден
Додади во кошничка
-3%
Затвори

Супер моќен блендер Gorenje BPC2B + бесплатна достава + 2 години гаранција

13,600 ден 13,199 ден

Супер моќен блендер Gorenje BPC2B + бесплатна достава

 • Моќност на моторот (max): 1.500 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 9
 • AC мотор за сигурно работење
 • 2 години гаранција
Додади во кошничка