Мени
Прикажи 9 24 36 45
-23%
Додади во кошничка
Затвори

GARDENA Сет за црево

1,300 ден 999 ден
-25%
Додади во кошничка
Затвори
-21%
Додади во кошничка
Затвори
-24%
Додади во кошничка
Затвори

GARDENA Црево 20m (1/2″) 13mm

1,699 ден 1,299 ден
-8%
Додади во кошничка
Затвори
-15%
Додади во кошничка
Затвори

GARDENA Сет црево со пиштол

2,699 ден 2,299 ден
-21%
Додади во кошничка
Затвори

GARDENA Црево 20m (3/4″) 19mm

2,799 ден 2,199 ден
-23%
Додади во кошничка
Затвори

GARDENA Црево 30m (1/2″) 13mm

2,599 ден 1,999 ден
-25%
Додади во кошничка
Затвори

GARDENA Црево 18m (1/2″) 13mm

1,599 ден 1,199 ден
-33%
Додади во кошничка
Затвори
-5%
Додади во кошничка
Затвори

GARDENA Црево со количка

4,000 ден 3,799 ден